Magyar �llatorvosi Kamara Pest Megyei Szervezete
Hrek >>  Kamarai hrek

Plyakezd plyzat - 2018 - Beszmol
Kamarai hrek
A Magyar llatorvosi Kamara (MOK) Pest megyei Szervezete – a plyakezd llatorvosok munkba llsnak segtse, valamint a szakmai utnptls biztostsa rdekben – vente egy alkalommal plyzatot r ki plyakezd llatorvos tmogatsra.

Az elmlt vben, a plyz felek kzl, a terleti szervezet brl bizottsga a tmogatst dr. Farkasova Lucia rszre tlte oda.

Luca a plyzati keret felhasznlsrl beszmolt illetve kpes sszefoglalt ksztett s juttatott el rsznkre, amelyet - elzetes hozzjrulsa alapjn - ezton adunk kzz honlapunk ltogati rszre.

Ezton is gratullunk s sok sikert kvn a MOK Pest megyei szervezetnek vezetsge!

A teljes kpes beszmolt a hr aljn olvashatjk (Fogaszat kepekben.pdf)

------------------------------------------------------------------------------------------------

AMagyar llatorvosi Kamara Pest megyei Szervezete vente egy alkalommal plyzatot hirdet meg plyakezd llatorvos tmogatsra, ezzel hozzjrulva a kezd llatorvosok szakmai fejldshez. 2018-ban n lehettem a szerencss tmogatott llatorvos.

Mivel rdekldsem a fogszat fel irnyul, szerettem volna ezen a terleten fejldni. A plyzati sszeg elnyersvel lehetsgem nylt rszt venni kt klfldi, VetPD ltal szervezett posztgradulis llatorvosi kpzsen is. A tanfolyamok keretein bell olyan magas szint szakkpzettsggel rendelkez oktatktl, llatorvos-fogspecialistktl tanulhattam, mint Hubert Simhofer, Rob Pascoe s Tim Barnett.

Els alkalommal a Pasterk lklinikn (Ebreichsdorf, Ausztria) megtartott kt napos kiscsoportos tanfolyamon vettem rszt, ahol a lovaknl elfordul fogproblmkrl s ezek diagnosztikai mdszereirl, a foghzs indikciirl, foghzs sorn hasznlt eszkzkrl, gygyszerekrl, idegek rzstelentsnek mdjairl, a metsz-, szem-, farkas- s rlfogak eltvoltsnak lehetsgeirl tanulhattam.

A kvetkez szintn kt napos lfogszati kurzusra Nmetorszgba, a parsdorfi lklinikra ltogattam el. Ebben a kt napban rszletes eladsokat hallhattam a paranasalis sinusok anatmijrl, a sinusok sebszeti trepancijrl, a premolris s a molris fogak sebszeti eltvoltsnak klnbz technikirl.

Ezton is szeretnm kifejezni hlmat a Magyar llatorvosi Kamara Pest megyei Szervezetnek. gy rzem, hogy a plyakezd tmogats segtsgvel lehetsget nyertem az ltalam preferlt szakirnyba intenzvebben kpezni magam, az llatorvosi kpzsek sorn tudsom tovbbi mlytsre a korszer diagnosztikai s kezelsi mdszerekben, melyeket gyakorlatban is hasznostani tudok a jvben.

dr. Farkasova Lucia


Mellkelt dokumentumok:
Fogaszat_kepekben.PDF

Állatorvosi álláshirdetések

Állást keres Állást kínál


Adatvédelmi tájékoztató

MAOK Pest Vármegyei Szervezete 2100 Gödöllõi Üzleti Park, Pattantyús Ábrahám krt. 2.
Telefon és fax: 28/511-414 (munkanapokon 8.00 és 14.00 között) E-mail: maokpest@pest-megyei-allatorvos.hu