Magyar �llatorvosi Kamara Pest Megyei Szervezete
Hírek >>  Kamarai hírek

Üdülési támogatás pályázat - 2021.
Kamarai hírek
A MÁOK Pest megyei Szervezete – a Pest megyei kamarai tagok rekreációja érdekében, a kimerülés és kiégés (burn-out) elkerülésére – ÜDÜLÉSI TÁMOGATÁS pályázatot ír ki. A pályázat célja, hogy anyagilag támogassa a napi praxisban dolgozó Pest megyei szolgáltató állatorvosokat a pihenésük, üdülésük során.

A MÁOK Pest megyei Szervezete – a Pest megyei kamarai tagok rekreációja érdekében, a kimerülés és kiégés (burn-out) elkerülésére – ÜDÜLÉSI TÁMOGATÁS pályázatot ír ki. A pályázat célja, hogy anyagilag támogassa a napi praxisban dolgozó Pest megyei szolgáltató állatorvosokat a pihenésük, üdülésük során.

A pályázatonként elnyerhetõ támogatás egyszeri és egy összegû: bruttó 50.000 Ft / egy hetes üdülés (szállás 6 éjszakára). A sikeres pályázatokra fordítható keret egy évben összesen: 500.000 Ft. A pályázat utófinanszírozású, azaz sikeres pályázat esetén a támogatás az üdülés díjának befizetése, vagy az üdülésen való részvétel után kerül átutalásra.

A pályázati üdülési támogatás csak a MÁOK Kft. hévízi és sárvári apartmanjaiban történõ egy hetes üdülésre igényelhetõ (bõvebb információk az apartmanokról: www.maok.hu, Kasza Kata, Tel: 1/413-2498, E-mail: kasza@maok.hu).

Fontos: az apartmanok igénybevételéhez védettségi igazolvány és személyazonosító igazolvány együttesének bemutatása szükséges – nagykorú vendégek esetén – amelyeket már elõzetesen, a foglalásnál kér (befotózva/szkennelve e-mailben) a szállásadó.!!!

Pályázati feltételek:

A pályázaton csak azok a szolgáltató-állatorvosi munkát végzõ, azaz praktizáló Pest megyei kamarai tagok vehetnek részt,

  • akik tagdíjfizetési hátralékkal nem rendelkeznek
  • akikkel szemben jogerõs elmarasztaló etikai döntés nincs hatályban

A benyújtandó pályázati anyag kötelezõ elemei:

  • az üdülésre való jelentkezés és befizetés (MÁOK általi) visszaigazolása, vagy
  • a már megtörtént befizetés (csekkszelvény, banki átutalás – pályázó általi) igazolása
  • a pályázó praxisengedélyének másolata, valamint igazolás a tagdíjfizetésrõl.

A pályázatok – a MÁOK Pest megyei Szervezetének levelezési címére (2100 Gödöllõ, Pattantyús Á. krt. 2.) történõ – beküldésének határideje: folyamatos.

A Szervezet Vezetõsége – a pályázati anyagok elbírálása után – a havonkénti vezetõségi üléseken dönt a beérkezett pályázatokról. A pályázat nyerteseivel a Szervezet támogatási szerzõdést köt, melynek feltétele, hogy a támogatás csak az üdülésen való részvétel, vagy az üdülés díjának befizetése után kerül átutalásra.

MÁOK Pest megyei szervezetének Vezetõsége

 

 

Gödöllõ, 2021. június

 

(Elfogadva a MÁOK Pest megyei Szervezetének 2021. május hónapban elektronikus úton megtartott vezetõségi ülésén.)


Mellékelt dokumentumok:
2021_udules_tamogatas_palyazat_MAOKPEST.doc

Állatorvosi álláshirdetések

Állást keres Állást kínál






Adatvédelmi tájékoztató

MAOK Pest Vármegyei Szervezete 2100 Gödöllõi Üzleti Park, Pattantyús Ábrahám krt. 2.
Telefon és fax: 28/511-414 (munkanapokon 8.00 és 14.00 között) E-mail: maokpest@pest-megyei-allatorvos.hu