Magyar �llatorvosi Kamara Pest Megyei Szervezete
Hírek >>  Kamarai hírek

Küldöttközgyûlés - Tag és póttag választás országos elsõfokú etikai bizottságba
Kamarai hírek
2021. szeptember 09 - Csütörtök - 10:00. - Veresegyház
MÁOK Pest megyei területi szervezetének küldöttközgyûlése

Meghívó és napirendi pontok

Tisztelt Kollégák!

A Magyar Állatorvosi Kamara Pest megyei területi szervezetének küldöttközgyûlése a „2012. évi CXXVII. Törvény a Magyar Állatorvosi Kamaráról, valamint az állatorvosi szolgáltatói tevékenység végzésérõl” 9.§ (1) és 25.§ (3), (3a) pontjai alapján a

2021. szeptember 09-re összehívott területi küldöttközgyûlésén választja meg

az országos elsõfokú etikai bizottságba a MÁOK Pest megyei területi szervezetébõl delegált 1 fõ tagját és 1 fõ póttagját.

A vonatkozó törvényi szabályozás elolvasható alábbi linken: ITT.

A küldöttközgyûlés meghívója – helyszín/kezdési idõpont – elolvasható alábbi linken: ITT.

A választásra vonatkozó törvényi és a MÁOK Alapszabályában foglaltak alapján minden Pest megyei állatorvos kamarai tag jogosult ajánlást tenni jelölt személyére – 1-1 tag ill. póttag vonatkozásában, illetve ajánlás esetén az ajánlott személy nyilatkozata alapján a megválasztandó tisztségek vonatkozásában minden Pest megyei állatorvos tag jogosult jelöltté válni – azaz megválasztható – tagnak vagy póttagnak. (Az összeférhetetlenségi szabályok megtartása mellett.)

A kamarai választásokra vonatkozó szabályok alapján az ajánlás nyílt szavazás formájában, a választás pedig titkos szavazás formájában valósul meg a területi szervezet küldöttközgyûlésén. (Megj.: a MÁOK Pest megyei területi szervezete a tisztújító közgyûlés döntése értelmében jelen kamarai ciklusban küldöttközgyûléses formában mûködik.)

Jelen tájékoztatóhoz mellékeljük a szeptember 09-i küldöttközgyûlés meghívóját a tervezett napirendi pontokkal (lásd fenti link.).

HELYSZÍN:

Éden Lounge Étterem
2112 Veresegyház Találkozók útja 1.

 

 

Kérjük azokat a tisztelt tagjainkat, akik ajánlással élnének a küldöttközgyûlésen megválasztandó országos elsõfokú etikai bizottsági tag illetve póttag vonatkozásában, illetve azokat az ajánlott kamarai tagokat, akik ajánlásukat elfogadják, hogy a szükséges egyéb információk és technikai egyeztetések végett legyenek kedvesek keresni a területi szervezet titkárságát elérhetõségeinken, illetve felmerülõ esetleges kérdéseiket is eljuttatni hozzánk.

Tisztelettel:

MÁOK Pest megyei szervezete vezetõsége képviseletében,

Dr. Hirmetzl Gábor, elnök

Állatorvosi álláshirdetések

Állást keres Állást kínál






Adatvédelmi tájékoztató

MAOK Pest Vármegyei Szervezete 2100 Gödöllõi Üzleti Park, Pattantyús Ábrahám krt. 2.
Telefon és fax: 28/511-414 (munkanapokon 8.00 és 14.00 között) E-mail: maokpest@pest-megyei-allatorvos.hu