Magyar �llatorvosi Kamara Pest Megyei Szervezete
Hírek >>  Kamarai hírek

Mócsy-díj - 2017. - MÁOK
Kamarai hírek
A 2017. február 24-én, az Állatorvostudományi Egyetem doktorrá avató ünnepi tanácsülésen kerültek átadásra a Magyar Állatorvosi Kamara kitüntetései.

A Magyar Állatorvosi Kamara által alapított Mócsy emlékérem évente kerül átadásra, melyet a MÁOK

"elsõsorban a hazai gyakorló állatorvosok munkájának elismerésére, és az ezen a területen kiemelkedõ tevékenységet felmutatók jutalmazására kívánja adományozni. A kitüntetés azon személyeknek adható, aki magánállatorvosi tevékenységet folytat vagy folytatott, és az állatorvos társadalom összérdeke céljainak elérésében, az állatorvosi gyakorlati munka végzésében, az állatorvostan-hallgatók gyakorlati képzésében elismert, eredményes munkásságot folytatott."

A MÁOK Pest megyei szervezetének vezetõségi javaslata alapján, a MÁOK elnöksége döntése értelmében az idei Mócsy emlékéremmel díjazott kollégánk dr. Kárpáti László (Csemõ).

A rendezvényen Mócsy emlékérem kitüntetést kapott még dr. Bertóti Béla (Bicske) illetve az "Év állatorvosa 2017" címû oklevelet dr. Simanovszky Zoltán (Budapest) állatorvos kollégánk.

Az elismerésekhez szeretettel gratulál a MÁOK Pest megyei szervezetének vezetõsége.

Az Állatorvostudományi Egyetem Diplomaosztó Ünnepségének felvétele megtekinthetõ alábbi linken (a MÁOK díjainak átadása: 2:16:10-tõl): ITT.

(A mellékelt képeket készítette: dr. Perényi János.)

Állatorvosi álláshirdetések

Állást keres Állást kínál






Adatvédelmi tájékoztató

MAOK Pest Vármegyei Szervezete 2100 Gödöllõi Üzleti Park, Pattantyús Ábrahám krt. 2.
Telefon és fax: 28/511-414 (munkanapokon 8.00 és 14.00 között) E-mail: maokpest@pest-megyei-allatorvos.hu