Magyar �llatorvosi Kamara Pest Megyei Szervezete
Továbbképzések

Kómár napi visszatekintõ - Kómár díjasaink
Továbbképzési hírek
A Kómár napi visszatekintõ rovatunkat leginkább azoknak a kollégáknak ajánljuk, akiknek nem volt még lehetõségük részt venni a Pest megyei Kómár napokon, így pl. a 2017 májusában tartott Kómár napokon az Állatorvostudományi Egyetemen.

A tagsági javaslatok és a vezetõségi döntés értelmében az év állatorvosa, a 2017. évi Kómár díjas Dr. Kárpáti László lett, aki a Pest megyei állatorvosok közösségért végzett – az állatorvos kollégái által elismert – több évtizedes kamarai munkája mellett, szakmai tevékenysége és példamutató kollegialitása alapján méltó Kómár professzor úr emlékéhez.

A Pest megyei Szervezet és a Kómár család által alapított Kómár díj 2017. évi tiszteletbeli kitüntetettje Prof. Dr. Sótonyi Péter volt, aki Kómár professzor szakmai hagyatékának méltó megõrzéséért, valamint az állatorvosi karért végzett több évtizedes példamutató munkája alapján vehette át a díjat. Rektor Úrnak sokat köszönhetünk a tekintetben is, hogy az eredetileg Pest megyei Kómár napok immár Kómár professzor emlékéhez méltó helyen, az Állatorvostudományi Egyetemen kerülhetnek megrendezésre.

A csatolásban Dr. Kárpáti László laudációját olvashatjátok, melyet – hagyomány szerint – az egy évvel azelõtti Kómár díjas írt, és olvasott fel, Dr. Fenyvesi Ildikó.

Szintén a csatolt fotókon elevenítjük fel a Kómár díjátadó legemlékezetesebb pillanatait, valamint az eddigi Kómár díjasaink tablóját is ott láthatjátok.


Ne feledjétek: a 2018. évi Kómár díjas személyére valamennyi Pest megyei kamarai tag javaslatot tehet, melyeket kérjük2017. november 30-ig legyetek kedvesek eljuttatni a szervezet elérhetõségére: maokpest@pest-megyei-allatorvos.hu

Köszönettel:

MÁOK Pest megyei Szervezete

 

A csatolt fényképeken:

 

- Dr. Kárpáti Lászlót laudálja Dr. Fenyves Ildikó (2015. évi Kómár díjas)

- 2017 Kómár díjasai - Dr. Kárpáti László és Prof. Dr. Sótonyi Péter

- A család nevében Dr. Kómár Gyula gratulál a 2017. évi Kómár díjasnak

- Dr. Rátonyi Dénes gratulál a tiszteletbeli Kómár díjasnak

Kómár díjasok köszöntik a 2017. évi kitüntetetteket

Kómár díjasok (balról jobbra): Dr. Kárpáti László (2017), Prof. Dr. Sótonyi Péter (2017), Dr. Fenyves Ildikó (2015), Dr. Bodó Szilárd (2007), Dr. Kurucz János (2014), Dr. Mohai Imre (2012), Dr. Fábián Miklós (2002) és Dr. Rátonyi Dénes (2002)

- A Kómár díjasaink tablója

Állatorvosi álláshirdetések

Állást keres Állást kínál






Adatvédelmi tájékoztató

MAOK Pest Vármegyei Szervezete 2100 Gödöllõi Üzleti Park, Pattantyús Ábrahám krt. 2.
Telefon és fax: 28/511-414 (munkanapokon 8.00 és 14.00 között) E-mail: maokpest@pest-megyei-allatorvos.hu