Magyar �llatorvosi Kamara Pest Megyei Szervezete
Tovbbkpzsek

Kmr napi visszatekint - megemlkezsek Kmr professzorrl
Tovbbkpzsi hrek
Ezttal nhny megemlkezst adunk kzre, gy is feleleventve Kmr professzor pldamutat szakmai plyjt, lettjt. A csatolsban - tbbek kztt - rszletek olvashatk Prof. Dr. Stonyi Pter 2017. vi nnepi megemlkezsbl, Dr. Rtonyi Dnes, Kmr djas kollgnk megemlkezst pedig itt olvashatjtok:

"Engedjk meg, hogy pr szval megemlkezzek Kmr professzorrl, s a Hozz fzd emlkeimet megosszam nkkel.

Egyedli vagyok a mai llatorvosok kztt, aki a cegldi llatkrhzban Kmr professzor tantvnya lehettem, majd egytt is dolgozhattam Vele, ksbb pedig e krhzat vezethettem.

Nagy megtiszteltets volt szmomra, amikor Kmr professzor maga mell vett az llatkrhzba, ez ksbbi letemet is meghatrozta. , mint a cegldi llatkrhz vezetje, itteni munkjval, magatartsval is pldja lehetett az egsz llatorvos trsadalomnak. Csak a teljes, a tkletes munkt ismerte. Tudsa az llatorvosls minden terletn kimagasl volt. Hivats-szeretete rendkvl magas fok volt, s szakmai munkjt szenvedllyel vgezte. Pontos s fradhatatlan volt, s a gygyts minden terletbl egyenrang munkatrsknt vette ki rszt. Ha a betegsge miatt egy-egy rvidebb idre krhzban volt, visszatrve mr msnap rszt vett a munkban, gyeletet is vllalva.

Laksa szmunkra mindig nyitva llt, a sz szoros rtelmben vve brmikor, brmilyen krdssel fordulhattunk hozz, akr az jszaka kells kzepn is. Ders, kedlyes ember volt, akivel sokat beszlgettem szakmai, de egyb krdsekrl is. Egyttmkdsnk alatt nem sznt meg tantani. Tette ezt pldval, illetve tant szval, de soha nem kioktats jellegen. A laikus llattartkat is rthet mdon tjkoztatta llatuk betegsgrl. Laksa nhny mterre volt az llatkrhztl, s sokszor lttam, hogy a teraszon dolgozik. Akkor rta j szemszeti knyvt, ami nmet nyelven jelent meg, Tierartzliche Augenheilkunde cmen.

A magam rszrl soha el nem ml hlval emlkszem arra a szeretve tisztelt emberre, Kmr professzor rra, akitl szakmai tartst s valdi hivatstudatot tanulhattam, s krhzvezetknt utdja lehettem." (Dr. Rtonyi Dnes)

Csatolsok:

- Megemlkezsek

-Prof. Dr. Stonyi Pter megemlkezse Kmr professzorrl

-Dr. Rtonyi Dnes megemlkezse Kmr professzorrl

-Kmr Gyula 1950-ben

-Kmr Gyula a kollgival Ceglden

-Az aszdi Kmr szoborMellkelt dokumentumok:
Komar_megemlekezesek.doc

Állatorvosi álláshirdetések

Állást keres Állást kínál


Adatvédelmi tájékoztató

MAOK Pest Vármegyei Szervezete 2100 Gödöllõi Üzleti Park, Pattantyús Ábrahám krt. 2.
Telefon és fax: 28/511-414 (munkanapokon 8.00 és 14.00 között) E-mail: maokpest@pest-megyei-allatorvos.hu