Magyar �llatorvosi Kamara Pest Megyei Szervezete
Tovbbkpzsek

Kmr napi visszatekint – Zsargal az v Kmr djasa
Tovbbkpzsi hrek
Kedves Kollgk!

Szeretnnk ksznetet mondani Nektek, ill. Mindazoknak, akik rsztvevi voltatok a XVIII. Kmr napoknak mrcius 2-3-4-n. Kln ksznet az egyetemnknek, a kzel 30 eladnknak, a Dr. Gl Sndor kerekasztal rsztvevinek, valamint a killtinknak s a tmogatinknak, hogy segtsgkkel idn is egy szakmailag nagyon gazdag 3 napos tovbbkpzst szervezhettnk!

Ezton is gratullunk az v Pest megyei llatorvosa djhoz, a Kmr djhoz Dr. Luvszandagva Dzsargalszajhan kollgnknak, vagy ahogy mindenki ismeri Zsargalnak!

Rszletek a laudcibl:

„Kedves Zsargal! szinte nagyrabecslssel s rmmel gratullok ehhez az emberi s szakmai kvalitshoz, amely alapjn ezt a rangos kitntetst – a Kmr djat – kirdemelted!”

„A rendelben kizrlag kisllatokkal foglalkozik, pciensei nagy rszben a „nyomottorr” kutyafajtk kzl kerlnek ki. Zsargal leginkbb kedvelt szakterletei a szaporodsbiolgia, a szemszet, lgysebszet, brgygyszat s az egszsggyi plasztikai beavatkozsok. Munkja mellett folyamatosan tovbbkpzseken vesz rszt. llattartknak, tulajdonosoknak rendszeresen eladsokat szervez, s tart a felels llattarts jegyben, ilyen pldul az vente megrendezsre kerl „Brachycephal nap” is. Tanulmnyait a mai napig folytatja, most ppen a kisllatgygysz-szakllatorvos diplomt szerzett, amihez ezton is gratullunk!”

„Brkivel beszltem, aki ismeri t, az nagyon szereti. Nemcsak nagyon okos (taln a legokosabb llatorvos, akit ismerek), hanem vgtelenl kedves, mindig nagyon bartsgos s ders. Olyan mtteket csinl elssorban brachycephal kutykkal , amit rajta kvl csak nhnyan az orszgban.”

Zsargal laudcijt a 2017. vi Kmr djas, Dr. Krpti Lszl rta s olvasta fel – a laudci teljes szvege elolvashat: ITT

Az eddigi Kmr napokrl szl elads megtekinthet: ITT.

Állatorvosi álláshirdetések

Állást keres Állást kínál


Adatvédelmi tájékoztató

MAOK Pest Vármegyei Szervezete 2100 Gödöllõi Üzleti Park, Pattantyús Ábrahám krt. 2.
Telefon és fax: 28/511-414 (munkanapokon 8.00 és 14.00 között) E-mail: maokpest@pest-megyei-allatorvos.hu